Egentid med Mini Spa

Nu har jag öppnat upp till mitt Mini Spa som jag kallar Egentid. Kom ifrån all stress ett tag och slappna av med början ett varmt bad och därefter en avkopplande massage. Se lediga tider här.

mini-spa boostmassage landskrona
Filt och badkar

Egentid 60 min

Du börjar behandlingen med att sjunka ner i ett avslappnande bad i 20 minuter. Välj mellan badsalt med svartpeppar och magnesium som mjukar upp stela och trötta muskler eller badsalt med lavendel som får dig att slappna av, även bra vid ledvärk. Efter badet får du 30 minuter massage.

bad

Egentid 90 min

Du börjar behandlingen med att sjunka ner i ett avslappnande bad i 20 minuter. Välj mellan badsalt med svartpeppar och magnesium som mjukar upp stela och trötta muskler eller badsalt med lavendel som får dig att slappna av, även bra vid ledvärk. Efter badet får du 60 minuter massage.

Ljus och handduk

Egentid extra ca 90 min

Du börjar behandlingen med att sjunka ner i ett avslappnande bad i 20 minuter. Välj mellan badsalt med svartpeppar och magnesium som mjukar upp stela och trötta muskler eller badsalt med lavendel som får dig att slappna av, även bra vid ledvärk. Efter badet får du 30 minuter massage och därefter en avslappnande ansiktsbehandling

Egentid extra ca 120 min

Du börjar behandlingen med att sjunka ner i ett avslappnande bad i 20 minuter. Välj mellan badsalt med svartpeppar och magnesium som mjukar upp stela och trötta muskler eller badsalt med lavendel som får dig att slappna av, även bra vid ledvärk. Efter badet får du 60 minuter massage och därefter en avslappnande ansiktsbehandling.